A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Az elmúlt időszakban sokan hangoztatták: februárban ezúttal SeHoVa! Vajon igazuk lett? Ez volt az elmúlt négy nap egyik legfelkapottabb kérdése. Legalábbis itt, a HUNGEXPO A pavilonjában...

 

Nehezen indult, döcögősen folytatódott, de a hétvégére kicsit felpörgött az idei Fegyver, Horgász, Vadász kiállítás. Persze a világkiállítás után és a járvány hatásától egyértelműen befolyásolva, nehéz lett volna bármiféle lécet is megugrani. Ezt a pályát nehezítette, hogy még olyan kiállítók is kiestek az utolsó időszakban, akik úgymond mindent vállalva „jöttek volna”. Aztán mégse…

Nos akárhogy is, végül csak elérkezett február 17-e, és a FeHoVa ünnepélyes megnyitójával eldördült a „startpisztoly” (lásd korábbi cikkünket). Talán ezúttal kicsit olyan volt, mint tíz éve, vadászok és horgászok egy helyen, egy pavilonban, kicsit szellősebben, a tömegnyomort mellőzve. Aki igazából rászánta az időt, pár óra alatt többször is alaposan átnézhette a felhozatalt.

Több kiállító is azt mondta, hogy a kínálat csökkenése egyértelműen a kereslet koncentrálódását eredményezte, ami ugye azoknak jól jött – vélhetőleg –, akik végül eljöttek.

A programfelhozatal ezúttal talán kicsit vérszegényebb volt, bár a slágerprogramokra – szarvasbőgés, kürtösfesztivál, kutyás programok – ezúttal sem lehetett panasz.

A hivatalos látogatói számokra még várni kell. Az biztos, hogy a Winter Dog Show ezúttal is jót tesz majd a végső elszámolásnak, már csak azért is, mert az A pavilon szomszédságában mindig tömött sorokban voltak jelen a kutyások, köztük számos vadászruhás szakemberrel.

Persze lehetne beszélni az áremelkedésekről, de erről az elmúlt napokban már a legnagyobb közösségi portál kommentszekciójában mindent (is) megírtak.

Mi itt, a Nimródnál egyértelműen azt mondhatjuk, a FeHoVa számunkra jól sikerült. A világkiállításos könyvek és első saját kiadványunk jól fogyott, a VR-játékoknál pedig a hétvégén mindig tömött sorok álltak, és akkor a baráti és szakmai beszélgetéseket még nem is említettük… Jövőre találkozunk ugyanitt!

Cikk kép
Cikk kép
Cikk kép
Cikk kép
Cikk kép