A link vágólapra másolva!
Cikk kép

„A vadászatot és még valami mást a »HUNTER« internetes rádió hozza el nektek” jelmondattal indul Európában is egyedülálló vadászati témájú online rádióadás Szerbiában.

 

A „Lov i još ponešto” (A vadászat és még egyebek) szerbiai vadásztelevízió égisze alatt indított rádióadás azonban nemcsak ebben, hanem abban is különleges, hogy magyar adással is színesítik a műsort – tájékoztatta lapunkat Szerbiából Dejan Džakula főszerkesztő.

A műsorban a nemzeti hírek mellett a nagyvilág legfontosabb híreiről is beszámolnak, és minden hónap 5-én és 20-án, este kilenc órától, a „Vadászati beszélgetések” című műsorban tapasztalt vadgazdálkodókkal is beszélgetnek: elsősorban Szerbia vonatkozásában, de a térség aktuális témáit is beemelik a műsorba.

Minden hónap tizedik napján, este tíz órától „Én is vadász vagyok” című rádióműsorral készülnek, amelyben részletesen szólnak az egyes vadászterületek aktuális témáiról, problémáiról. Péntekenként 20.00-kor heti áttekintést nyújtanak a vadászat, a vadászkutyás élet és az ökológia világának híreiről, valamint a kereskedelmi vadászatokról és a kutyakiállításokról. A „HUNTER” internetes rádió a tervek szerint augusztus 1-jétől kezdi sugározni műsorát.