A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Fotók: Kelemen Áron

Az 54. világméretű és 34. magyar Föld napját tartották meg világszerte, melynek kiemelt témája idén a műanyag.
 Ezen vezérfonal mentén került megrendezésre immáron hatodik alkalommal a természetfotó kiállítás Baja főterén, a Szentháromság téren, amely igazán különleges helyszínek számít csodálatos panorámájával.

 

A 2019. évi kiállítás még a négy fal között került megrendezésre, majd a covid helyzet miatt két alkalommal csak virtuális kiállítás lehetett. Végül 2022-ben került a főtérre, és idén is a Sugovica parti folytatás mellett döntöttek a kiállítók. A tavalyi évben közös ötlet alapján, az ötödik alkalommal nyitottunk a természetfotósok felé, és lehetőséget biztosítottunk a pályázóknak képeiket kiállítani, akik szép számmal éltek is a lehetőséggel, de az idei évben visszatértünk a hagyományos 5 fotós 50 képhez.

A szervezőknek, kiállítóknak, támogatóknak fontos, hogy megmutassuk a Baját körbeölelő apró csodákat, megálljunk egy pillanatra és elgondolkozzunk, mi célból vagyunk a FÖLDÖN.

Kiállítók az idei évben:
Tóth -Szögi Zsuzsanna, Dr. Bleier Norbert, Gombor Csaba, Molnár Attila, Schneider Viktor.

Támogatóink:
Bács- Kiskun Megyei Vadászhölgyek Egyesülete, Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun vármegyei Területi Szervezete, Gemenc Zrt., Mazug Ponyva Kft., Fotó Reklámügynökség Kft., Víg András borász

 

 

 

Cikk kép
Cikk kép