A link vágólapra másolva!
Fotó: Szigeti Edit
Fotó: Szigeti Edit

Megjelent a pályázati felhívás, 2022. július 1-jétől augusztus 31-éig beadhatók a pályázatok a Vadászkamara Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Programjára!

A vadászkamara elnöksége június 28-án meghozta a szükséges, támogató döntést a pályázati kiírás előkészített tervezetéről, így elindulhat az érdekképviselet civil szervezetek vadőreit támogató kezdeményezése. A pályázatokat a kamara megyei Területi Szervezeteihez adhatják be az egyesületi formában működő vadászatra jogosultak. Az anyagok beküldésére augusztus végéig, az eszközök beszerzésére 2023. február 28-áig lesz lehetőség. A vadászkamara több mint 350 millió – hivatásos vadászonként bruttó 200 000 – forinttal segíti hivatásos vadászok felszerelésének beszerzését.

A 26 különböző eszköz megvásárlására igényelhető, utófinanszírozott formában biztosított támogatás vissza nem térítendő, a minimális önrész 30%. A forráselosztás elvéből kifolyólag forráshiány nem alakulhat ki, minden arra jogosult – aki helyesen pályázik – nyer támogatást.

 

A Program részleteiről (eszközökről, határidőkről és a program hátteréről) tájékozódhat korábbi összefoglalónkban ide kattintva.

 

A kapcsolódó dokumentumok (kattintson a letöltéshez!):

pályázati felhívás (pdf dokumentum)

pályázati adatlap (kitölthető Excel-dokumentum)

a program működési szabályzata  (pdf dokumentum)

 

Forrás: https://www.omvk.hu/hir/palyazhato-az-eszkozbeszerzesi-program