A link vágólapra másolva!

A vadászati és horgásztai vásár kellemes és sikeres találkozóra hívja önöket Szlovénia, Ausztria, Magyarország és Horvátország találkozópontjára. 

2024. április 5., péntek és 7., vasárnap között 13. alkalommal, a négy országból álló régióban, a szlovéniai Gornja Radgonában kerül megrendezésre a Nemzetközi Horgász- és Vadászvásár biennálé, a természetbarátok legnagyobb ünnepe.

 Felszerelést, ruházatot, valamint vadászati és horgászturisztikai desztinációkat kínálnak a vadászoknak, horgászoknak, kinológusoknak és mindazoknak, akik szeretnek időt tölteni az érintetlen környezetben. Szlovénia vadászati, horgászati és természetvédelmi ernyőszervezetei nemzetközi partnereikkel együttműködve érdekes szakmai kiállításokat és találkozókat szerveznek.

 A Szlovén Vadászszövetség a vadászathoz, horgászathoz, kinológiához és szabadtéri tevékenységekhez kapcsolódó termékek és szolgáltatások széles választéka mellett változatos szakmai, verseny- és társasági eseményeket szervez. Lesz szarvasbőgés-utánzó országos bajnokság, vadpörkölt főzőverseny, vadszalámi értékelés, vadászkürtösök és vadászkórusok fellépése...

 A Szlovén Horgászszövetség előadásainak fő témája a pontyfélék és ragadozó halak horgászata lesz. Standjukon a szlovéniai horgászcsaládok, a Horvát Sporthorgász Szövetség és az Alpok-Adria régió képviselői mutatkoznak be horgászhelyeikkel. Berendeznek egy sarkot a halételek kóstolására és halászléfőző versenyt is rendeznek.

 Sor kerül a CAC országos vadászkutya kiállításra.

 Szlovénia Sportlövész Szövetsége bemutatja tevékenységeiket és lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kipróbálják a sportlövészetet.

 A Szlovén Solymászatért és Ragadozómadár-védő Szövetség bemutatja a látogatóknak a solymászok munkáját, felszerelésüket és élő ragadozómadarakat.

 Az ezzel egyidejűleg megrendezésre kerülő "AUTO-MOTO KLASSZIK" nagyszabású oldtimer-kiállítás a műszaki örökség megőrzésén keresztül mutatja be a természetvédelmet.

 Szeretettel várjuk Önöket a természetesen remek eseményen való részvételre!

 További információk:

Staš Sukič, projektvezető, telefon +386 (0)2 5642 110, E: stas@pomurski-sejem.si

Jana Dimec, projektvezető, telefon: +386 2/5642 108, e-mail: jana.dimec@pomurski-sejem.si

 

www.pomurski-sejem.si