A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Közhely, hogy Magyarország vadászati nagyhatalom, de gondolták volna, hogy ez a Decathlon berkein belül is így van? Bizony, hazánk az egész világot figyelembe véve az 5. legnagyobb forgalmú piacot jelenti a Decathlon vadász márkája, a Solognac számára.

 

Na, de miért is lehet érdekes ez nekünk, magyar vadászoknak? Nos azért, mert egy ilyen számottevő piacról érkező igényt illik komolyan venni egy olyan meghatározó vadász márkának, amilyen a Solognac.

Így történt ez akkor is, mikor még 2018-ban, két szenvedélyes decathlonos jáger: Kiss Iván szlovák és Nótás Péter magyar kereskedelmi vezetők kezdeményezésére létrejött egy francia mérnököket és dizájnereket is magában foglaló munkacsoport, nem kisebb céllal, mint hogy a Közép-Európára jellemző, speciális lesvadászati igényeket egy teljesen új termékcsalád bevezetésével igyekezzen kielégíteni.

Mik is ezek az igények egy téli lesvadász felszerelés esetén? Nos, számunkra, helyi vadászok számára magától értetődő módon a kimagasló hőtartás, a zajtalan anyagok használata és a szél- és vízállóság, mindezt természetesen ragaszkodva a Solognac legfőbb védjegyéhez, ami az ellenállóság – mindezt kimagasló ár/érték arányban. Egy leskabát és lesnadrág esetén ezekhez a tényezőkhöz adódott még hozzá helyi igényként a dizájn, mely a magyar vadászati hagyományokhoz hűen, a zöld és barna színeket jelenti, ill. a lóden formájában egy olyan klasszikus megjelenésű, de egyben funkcionális anyag használatával, mely hosszú évtizedekig képes biztosítani használójának a megfelelő komfortot a leghidegebb téli éjszakákon át. Szintén egy nem elhanyagolható helyi sajátosság a közép-európai emberek jellegzetes morfológiája: tipikusan széles vállak, erős és hosszú végtagok, mely adottságok figyelembevételével készültek a termékcsalád felső és alsó ruházati termékei, teljeskörű kényelmet biztosítva ezzel viselőinek.

Téli lesvadászat termékeink a Solognac márka büszkeségei.  Ezekből a felszerelésekből találhat ízelítőt a decemberi Nimródban a leszsáktól a téli aláöltözeten át a les bakancsig, megspékelve pár ünnepi szett ajánlat kedvezménnyel. A teljes palettáért kattints IDE!

 

(X)

Cikk kép