A link vágólapra másolva!
Cikk kép

A Nimród Vadászújság online agancs-szépségversenyt hirdet!

 

Küldje el szerkesztőségünk részére a szívéhez legközelebb álló gímszarvas trófeájáról készített fényképét, és vegyen részt agancs-szépségversenyünkön.

 

A trófeákról készített fotók beküldésének időtartama: december 1–7.

Szavazás a Nimród Facebook-oldalán: december 8–15.

 

Az agancs-szépségversenyre szánt fotókat a luca.kispal@nimrod.hu e-mail-címre várjuk. Az üzenetben minden esetben kerüljön feltüntetésre a pályázó neve (melyet a megosztott képeknél nem fogunk feltüntetni) és a trófea tömege, a vad elejtésének éve.

 

Egy pályázótól csak egy képet tudunk fogadni, valamint csak az elektronikus úton beküldötteket áll módunkban figyelembe venni. Terítékfotót és a trófeáról készült fotót is elfogadunk, viszont a nem méltó körülmények között készített képek (nem vadászias öltözet; nem a vadászetikának megfelelő teríték, tiszteletadás; rendezetlen háttér) nem kerülnek megosztásra, így nem vesznek részt a versenyben.

 

A Nimród Vadászújság Facebook-oldalán, a nagyközönség által legtöbb like-ot kapott trófea tulajdonosát díjazzuk. A nyertes pályázó a frissen megjelent „Trófeák földjén” című albumot, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon bemutatott trófeák katalógusát kapja, mely közel 2000 hazai trófea képét és adatait tartalmazza a G pavilon trófeafaláról.