A link vágólapra másolva!
Cikk kép

Minden évben, így idén is fokozott figyelmet szentel a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a rendre, vagyonbiztonságra, a vadfajok és a védett állatok nyugalmára vadászterületein, erdőterületein, kiemelten így van ez a gím- és dámbikák agancshullajtási időszakában.

A különböző, véletlenszerű időpontokban és helyszíneken történő rendőrségi és erdészeti-, vadászati szakszemélyzeti közös ellenőrzések és intézkedések meghozzák a várt eredményt. Fokozott rendőri jelenléttel és sorozatos járőrözéssel lépünk fel az illegális agancsgyűjtőkkel szemben, az ezek mögött álló bűnözői csoportok ellen, illetve a vadgazdálkodó által kiadott agancsozói engedéllyel rendelkezőkkel is betartatjuk a törvényben és szabályzatokban előírtakat.

A vad nyugalmát megzavaró, illetéktelen behatolók ellen minden erőnkkel és eszközünkkel fellépünk. A hivatásos vadászati szakszemélyzet aktív őrszolgálati, bűnmegelőzési munkájához hagyományosan megerősítő és hatékony segítséget nyújt évről-évre a rendőrség, a közös járőrözéssel és egyéb módszerek alkalmazásával.

Az állami erdészeti részvénytársaság területén a Tamási Rendőrkapitányság kiemelten nagy erőfeszítéseket tesz a teremtett világ ellen elkövetett bűncselekmények megelőzése, megakadályozása, és az elkövetők felderítése érdekében.