A link vágólapra másolva!
Cikk kép

A Nimród Vadászújság online amatőr fotópályázatot hirdet – Hajnal és alkonyat jeligével.

 

Készíts egy fényképet, de kizárólag azzal, ami mindig kéznél van – a telefonoddal!

 

Hogy miről? Hajnal és alkonyat címszóval bármiről – a témának mi nem, csupán a képzelet szab határt, amennyiben illeszkedik vadászújságunk profiljához is.

A fotók beérkezésének határideje: augusztus 1–22., déli 12.00

Szavazás a Nimród facebook oldalán: augusztus 2231., déli 12.00

 

A pályázatra szánt fotókat a hirek@nimrod.hu e-mail-címre várjuk. Az üzenetben minden esetben tüntesd fel a fotós nevét és a felvétel készítésének idejét!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázatra szánt fényképek kizárólag telefonnal készülhetnek, és csak az elektronikus úton beküldötteket áll módunkban figyelembe venni. Továbbá egy személy maximum 3 képpel nevezhet.

 

A Nimród Vadászújság Facebook-oldalán, a nagyközönség által legtöbb like-ot kapott fénykép készítőjét díjazzuk. A nyertes fotós az Osváth Sarolta és Darabos György által szerkeszett impozáns, egyben hiánypótló albumot, a 2021-es „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás jegyében készült, Nemzeti parkok nagykönyve című kiadványt kapja, mely könyv idén a Best Print Hungary 2022 verseny nyomtatási nagydíját is megkapta. A közönség által legjobbaknak ítélt képeket lapunk hasábjain is bemutatjuk.