A link vágólapra másolva!

Van egy vadászbarátom, aki minden szilveszter estét odakint tölt az erdőn, lehetőleg egy magaslesen, puskával a keze ügyébe. Vadászik, a pezsgődurrogtatást pedig meghagyja másoknak. És milyen jól teszi, hiszen tartalmas kikapcsolódásnak, egyben az óévet búcsúztatók előli elvonulásnak nehéz jobb módot találni.

Én a két ünnep között való gőzleeresztésnek egy másik – számomra – ritka elfoglaltságot találtam. Írok. Amivel ráadásul régi restanciánkat rendezzük, hiszen az, hogy e sorok most megjelenhetnek itt, a nimrod.hu weboldalon azt jelenti: elindultunk!

– Végre! – mondhatják önök.

– Végre! – érthetünk egyet önökkel.

A most megkezdett munkát pedig nem is akárhogyan fogjuk majd folytatni, ugyanis elképzelésünk szerint minden hétköznap új bejegyzéssel jelentkezünk, szerkesztőségünk tagjainak tollaiból. Fogunk szakmázni, a vadászterülettel és annak lakóival foglalkozni, a felszerelésünket szemrevételezni, lőtérre járni, irodalmat olvasni és persze: vadászni! Mert ugye ez az az ősi összekötő kapocs, ami vélhetően közös mindannyiunkban, akik feltévedünk a 110. évfolyamában járó Nimród Vadászújság internetes oldalaira.

A hétköznapok mellett a hétvégékre is tartalmas olvasnivalókkal készülünk, köztük klasszikus és kortárs vadászírók novelláival, könyvrészleteivel.

Mindemellett persze híreinket és tudósításainkat továbbra is nyomon követhetik Facebook-oldalunkon, amely változatlanul stabil és naprakész hírportálként igyekszik szolgálni a vadászati hírek iránt érdeklődőket.

Bízom benne, hogy webes oldalainkon számos érdekes információt találnak, ám mégis kívánom önöknek, hogy a téli tájat a magaslesről fürkészve ne kelljen telefonjukon felénk cserkelniük.

Eljövendő tartalmainkhoz kellemes kikapcsolódást, az előttünk álló esztendővel kapcsolatban pedig vadászsikerekben gazdag új évet kívánok!

dr. Kovács Zoltán

főszerkesztő