Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV)

Szakmai egyéb

  • Nagy sikere volt az első pálházi fotó-tehervonatozásnak
    Szombaton rendezte meg az ÉSZAKERDŐ Zrt. az "Első pálházi fotó-tehervonatozást" a Zemplén szívében fekvő Pálháza erdei kisvasútján. A fotósvonatok – különösképp, ha abban korhű tehervonat is érintett – mindig kiemelt érdeklődésre számítanak a vasútbarátok, illetve a vasútfotósok körében. Pálházán mindennek különlegességét emelte, hogy a mesés hegyközi tájban futó kisvasúton most rendeztek első alkalommal ilyen programot.
  • Borsodi trófeamustra Háromhután
    Az Északerdő Zrt. a Háromhutai Vendégháznál tartotta meg kilencedik trófeamustráját. A résztvevőket Zay Adorján, az Északerdő Zrt. vezérigazgatója köszöntötte. Beszédében értékelte a bőgési idényt, amely idén átlagosnak volt mondható. Az erdészeti társaság területén kimagasló trófea nem esett, a 9 kg- os trófeatömeget sem sikerült meghaladni.
  • Tisztelt Hivatásos Vadászok!
    Tájékoztatjuk Önöket, hogy ez egyéb rendészeti tevékenységet végző személyek képzésének és vizsgáztatásának határidejét a BM meghosszabbította 2014. május 31-ig. Ez azt jelenti, hogy aki még nem vett részt a jogszabály által kötelezően előírt képzésen, annak van lehetősége ezt a tavaszi időszakban pótolni.

Aktuális lapszámaink

Ne maradjon le az érdekességekről!

Megrendelem